Det et to av fotballens mektigste som nå møtes til et måltid før deres lag Real Madrid og Paris Saint-Germain møtes til 8-delsfinale i kveld på Parc des Princes . Florentino Perez og Nasser Al Khelaifi som ikke alltid er enige om alt (f.eks fremtiden til Kylian Mbappe) skal spise sammen på verdens beste restaurant.

Les: Pirlo på vei til Emil Bohinen

Det vil være ubestridelig spenning når de setter seg ned for å spise sammen, og spørsmålet om Kylian Mbappes fremtid vil sannsynligvis komme opp. – Det skal sies at middagen er en vanlig samling i forkant av alle Real Madrids Champions League-kamper, selv om dette spesielle måltidet har tiltrukket seg mer oppmerksomhet på grunn av situasjonen rundt både klubber og Mbappe. – Den franske 21 åringen forventes å gå gratis til Kongens klubb etter endt sesong.

Guy Savoys restaurant, den beste i verden
Restauranten ble valgt av vertspresidenten og er den av Guy Savoy, som har tre Michelin-stjerner og restauranten ble kåret til verdens beste i 2020.

Restauranten ligger i toppetasjen på Monnaie, som står ved bredden av Seinen og overfor Louvre. Smakingsmenyen koster 530 euro, mens ‘festmiddagen’ koster 1240 euro.

Restauranten er et kulinarisk tempel, med tre Michelin-stjerner. Blant de fremtredende rettene er poteter med kaviar og eggsabayon, samt artisjokksuppe med trøffel og parmesanost.

I tillegg til den appetittvekkende maten, kan middagsgjestene også nyte å være omgitt av utrolige kunstverk mens de spiser og deler selskap ved bordene deres.

Les på Popidol: Eminem trosset arrangøren – knelte under Super Bowl