Rummenigge gremmes nok når han ser dette bildet. (foto: real, twitter)

I 2020 rekrutterte Real Madrid David Alaba som Bosman-spiller , og nå håper klubben å fullføre lignende avtaler i januar. Kylian Mbappe er fortsatt topp-prioritet, så kommer Paul Pogba og Antonio Rüdigers ifølge Marca. Alle kan flytte fra klubbene sine uten overgangssum neste sommer.

Real Madrid som er vant til å kjøpe dyrt har funnet ut av med is i magen og fristende opplegg for spillere kan hente superstjerner uten å betale overgangssum. Sommerens David Alaba overgang har åpnet opp øynene til president Florentino Pérez som minst sparte 600 000 000 kroner i overgangsbetaling til Bayern München.

Siste sesong før korona (2019/2020) handlet Real Madrid spillere for 355 millioner euro hvor Eden Hazard sin overgang fra Chelsea på 115 millioner euro var den største.

En annen prioritet for 2022 er å fornye Vinicius Juniors kontrakt. Hans nåværende kontrakt går ut i 2024 og han har en av de laveste lønningene i A-lagstroppen, noe som ikke matcher rollen hans denne sesongen. – Vinicius Junior er svært ettertraktet så selv om det er lenge igjen av kontrakten haster det gjøre noe.

Les: Leonardo setter en stor propp i ryktene om Manchester United, Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane

Marca skriver også at Luka Jovic og Jesus Vallejo forventes å dra i januar, mens situasjonen med Mariano Diaz er uklar. Gareth Bale, Isco og Marcelo har alle utgående kontrakter denne sesongen som Real Madrid ikke ønsker å forlenge. Alle tre er ventet å dra videre og kongens klubb bare venter ut sine nåværende kontrakter.

Se på Popidol: Jentebaby som ikke kan gå enda elsker å kjøre snowboard