Er det sant, skal du også bli igjen. (foto: mbappe, twitter)

Det er ikke noe nytt at Real Madrid er ute etter Paris Saint-Germain sin brasilianske superstjerne Neymar. – Det har de vært lenge før han ble «tvangssolgt» fra Barcelona. 

Annenhver uke kan vi lese om Neymar som det ene øyeblikket ønsker å bli og det neste har lyst til å flytte fra Paris. Paris Saint-Germain som har penger nok, har likevel et behov for å ba balanse i bøkene skal ønske ca 220 millioner euro hvis de skal selge Neymar.

James Rodriguez på sin side er på utlån i Bundesliga hos Bayern München. Han skal ønske en mer stabil løsning enn en låneavtale.

Les: Real Madrid har fått tilbud på Rodriguez

Ifølge Don Balon, som har høyere treffprosent i La Liga enn i Premier League har Real Madrid tenkt at med å slenge på James Rodriguez i avtalen i tillegg til 170 millioner euro (litt under 1,6 milliarder kroner) vil bidra til å hale i land en avtale.

Les: Solskjær bekrefter: Spilleren er på vei bort

Real Madrid er desperat til å signere en ny «galactico» etter å score mindre og hente mindre poeng etter Cristiano Ronaldo ble Juventus spiller. Det har stort sett handlet om Eden Hazard og Neymar. Nå som Chelsea har fått innkjøpforbud har Hazards situasjon blitt uforutsigbar.

Les: Håper å få til tilsvarende bånd som Lionel Messi har til Barcelona

Los Blancos har satt inn et ekstra gir i jakten på Neymar. Real Madrid president Florentino Pérez sin fremtid som øverste leder i klubben er avhengig av suksess ikke bare på banen, men også på overgangsmarkedet.