Takk for sist, Sergio.

At det neste sesong blir bedre plass for Gareth Bale og Karim Benzema etter Cristinao Ronaldo ble solgt til Juventus er det liten tvil om. – Vi tror begge kommer til å motbevise alle eksperters uttalelser om at de er forbi middagshøyden. 

Klubben har planer om å finne en erstatter for deres store stjerne med alle gullballene Cristiano Ronaldo og deres kaptein  gjennom mange år Sergio Ramos har vært med på prosessen og vet hvem det er. – Han har store forventninger til Vinicius Junior, men han er bare 18 år så det kommer til å ta litt tid.

Les: Ronaldo vil spille med tidligere lagkamerat igjen

For de fleste i Norge kommer navnet som en overraskelse, mye fordi vi har mer fokus på Premier League enn Bundesliga.  Ifølge Don Balon, ønsker mannen Real Madrid å RB Leipzig-angriperen Timo Werner.

Timo Werner er bare 22 år, men har allerede skapt seg et navn i Tyskland etter å skutt i RB Leipzig til andreplassen i Bundesliga i sin første sesong. – Den internasjonale oppturen som var forventet i og med han ble tatt ut til Tyskland sin tropp i VM uteble. Han ble tatt ut til alle kampene i gruppespillet, men klarte ikke å score mål og Tyskland reiste hjem med halen mellom beina.

Timo Werner lovte nylig sin lojalitet til Leipzig:  «Jeg har en kontrakt her til 2022, og jeg er veldig glad i Leipzig. Jeg skal definitivt spille her neste år.» og så avsluttet han med «Du vet aldri hva som vil skje i fotball i fremtiden – det er ikke bare et uttrykk, det er et faktum.»

Et tilbud fra Real Madrid sørger som regel for at prioriteringer endres.