Conte da alt var okay hos Spurs. (foto: spurs, twitter)

Antonio Conte jobber hardt for å forme «sitt» Tottenham. Etter nyttår var det ikke måte på hvor negativ Conte var på sine egne vegne og kvaliteten på Spurs-troppen, men med ni poeng og 13-2 i målforskjell på de siste fire kampene, aner den italienske reven at sesongen kan ende med Champons League-kvalikplass hvis alt klaffer (og Arsenal mister farten).

Det jobbes knallhardt på bakrommet hos Tottenham for å beholde Contes favoritter, samtidig som de neste forsterkningene manøvreres inn til sommeren. Nykommerne Rodrigo Betancur og svensken Kulusevski har bidratt godt etter overgangen fra Juventus i januar, på kantene jobber Conte og sportsdirektør Paratici med å finne den riktige kombinasjonen.

Les: Dani Alves har fått oppdraget

Conte digger sine wingbacks i en 3-4-3 formasjon, der Spurs-manageren nå tester ut sine eksisterende kandidater. Mot Leeds så vi Conte sette den foretrukne duoen Sergio Reguillon og Emerson Royal på benken, og ga plass til Ryan Sessegnon og Matt Doherty. Umiddelbar effekt der duoen var involvert i Tottenhams første scoring.

Tottenham-supporterne følger nøye med på utviklingen med wingbacks. Likevel er det ikke rett frem hvis Conte finner sin gullkombinasjon i troppen. Sergio Reguillon ble hentet fra Real Madrid i 2020, men kongeklubben snek ifølge overgangsjournalist Fabrizio Romano klokelig inn en tilbakekjøpsklausul på rundt 40 millioner euro. Når Reals erkerival Barcelona også har begynt å kretse rundt venstrebacken, har Real Madrid bestemt seg for å vurdere å trykke på tilbakekjøpsknappen.

Les: Max Verstappen viser konkurrentene hva de har i vente

Da er det ikke bare opp til Antonio Conte. Selv om Spurs-manageren bestemmer seg for at Reguillon er rett mann i wingbackposisjonen på venstresiden, kan Real Madrid takke for utviklingshjelpen av 25-åringen og bringe ham tilbake til San Bernabeu.