Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane

I dagene etter Paris Saint-Germain røk ut av Champions League i møtet med Real Madrid var det opplest og vedtatt at den argentinske manageren Mauricio Pochettino ville bli byttet ut så snart som mulig. – Men etter at ting fikk roet seg i et par dager begynte det å komme motstridende meldinger om hva eier Nasser Al-Khelaïfi tenkte om fremtiden.

Paris Saint-Germain ble sendt ut av Karim Benzema som snart har vært i kongens klubb i femten år og nå er bedre enn noen sinne. Den 34 år gamle franske angrepsspilleren representerer nøyaktig det Mauricio Pochettino hele tiden han har ønsket å dyrke frem. – Vi har sett eksempler på det fra Tottenham tiden. Det er mange, men mest opplagt å nevne Harry Kane og Son Heung-min som spillere som har vokst under Pochettino sine ledelse.

Les: Real Madrid kan ødelegge planen til Conte

Akkurat nå skal det være en «vi tenger igjennom hva som skal skje» fase. – Hvor det ene og nye sport er å droppe alle superstjerner og bygge opp laget nedenfra og det andre, hente inn en manager som er bedre til å håndtere superstjerner som er høye på seg sev.

L’Équipe er overbevist Mauricio Pochettino får sparken etter sesongen og lister opp åtte kandidater som de er overbevist at Paris Saint-Germain vurderer.

Først skriver den franske avisen om to meget usannsynlige kandidater, i hvert fall i sommer, Tottenham manager Antonio Conte som blir et år til og Arsenal manager Mikel Arteta som neppe ønsker å dra videre etter å ha snudd skuta. – I et intervju nylig kunne han fortelle Arsenal fansen hans mål var å slå rekorden til Arsene Wenger.

Den tidligere Real Madrid manageren Zinedine Zidane har vært hyperaktuell helt siden han forlot Real Madrid første gang, nå skal han imidlertid være så fornøyd med å være på ferie at tanken om å jobbe er frastøtende. – Mange er overbevist at i feriemodus venter på at jobben som fransk landslagssjef skal bli ledig.

Zidane er forøvrig den neste på lista som ikke er i jobb; Juventus manager Massimiliano Allegri har det som plommen i egget hos den gamle dame, Ajax sin suksessrike manager Erik ten Hag sikler på den gamle jobben til Ole Gunnar Solskjær, Atlético Madrid manager Diego Simeone synes å ha lenket seg fast på Wanda Metropolitano. – De to enkleste på lista synes å være Inter Milan manager Simone Inzaghi som har mistet taket på Serie A tittelen og Spezia manager Thiago Motta.

Les på Engelske Klubber: Har overbevist Shahid Khan om at penger må brukes!

Vi minner for øvrig om at Ole Gunnar Solskjær som ved flere anledninger har vært et hinder for Paris Saint-Germain i deres mål om Champions League finale ikke har en jobb for øyeblikket og sikkert kunne tenke seg en godt betalt jobb i en fantastisk by. ! – Paris.