Ronaldo, en lykkelig La Liga-klubbeier.


Vi har opplevd norske TV-kommentatorer som har vært store i kjeften og endt opp med å spise opp hatten sin eller gå over fjellet til Bergen. Fotballikonet Ronaldo får i det miste sitte på en sykkel når han skal holde løftet sitt.

En av verdenshistoriens beste og mest kreative angrepsspillere da han spilte for Inter Milan, Real Madrid og Brasil rundt årtusenskiftet, har de siste årene jobbet seg opp som klubbeier. Brasilianeren kjøpte seg inn som majoritetseier hos Real Valladolid i 2018, fire år senere er klubben tilbake i øverste divisjon. Med andreplass i Segunda Division etter 3-0 seieren over Husca forrige søndag, eier Ronaldo nå en La Liga-klubb.

LES: Høyt spill i Barcelona!

Det forplikter.

-For å feire Valladolids direkte opprykk, jeg lovet dette for lenge siden, skal jeg gjøre Camino de Santiago (pilgrimsferden i Spania på rundt 500 kilometer). Jeg bruker sykkel, da jeg ikke kan løpe. Min kone og jeg reiser fra Valladolid på søndag for å reise til Santiago de Compostela med sykkel, sier en lykkelig Ronaldo ifølge ESPN.

På spørsmål fra spanske El Norte de Castilla om hvor stort dette er, sammerligner Ronaldo Valladolids opprykk til La Liga som «rett under» VM-tittelen hans i 2002 for Brasil.

I VM-sluttspillet i Japan og Korea endte Ronaldo som mesterskapets toppscorer med åtte mål, to kom mot Tyskland i finalen. Vi forstår at Ronaldo har samme innlevelse i spillet, enten det blir på kamparenaen eller på tribunen som klubbeier. Dette er stort!

LES: Sky Sports: La Liga har sikret seg en ny attraksjon

Vi gratulerer!