Martin Ødegaard

For snart fem år siden kom den nå 21 år gamle Martin Ødegaard fra det Strømsgodset til den spanske storklubben Real Madrid. – Istedenfor å få gjennombrudd for «kongens klubb» har det blitt utleie først til Heerenveen så Vitesse og nå Real Sociedad.

Men nå vil ‘Los Blancos ta Martin Ødegaard inn på førstelaget med en eneste gang, det skriver den spanske sportsavisen AS, – de bommer beskjedent når det gjelder spansk fotball.  – De har ikke tid til å vente til i sommer engang, hvor de faktisk har en åpning i avtalen med Real Sociedad om å hente Martin Ødegaard. Real Madrid er villige til å betale opp til 40 millioner kroner for å hente han nå.

Les: Viking har akseptert bud på Kristian Thorstvedt

Samtidig ser det ut som at Real Madrid ikke vil vente til sommer med å få tilbake den norske midtbanespilleren. Det skal i stedet være i løpet av januar.

Det rapporteres også at Real Madrid allerede jobber med å få Ødegaard tilbake.

Prisen kan imidlertid også ende med å bli mindre, ettersom forholdet mellom Real Sociedad og Real Madrids presidenter sies å ha et ganske godt forhold til hverandre, noe som dermed skulle gi litt rabatt.

Martin Ødegaard har spilt 16 kamper for Sociedad denne sesongen, hvor det har blitt fire mål. Han også kåret til månedens spiller i La Liga.

Les: Bekreftet Micke Dorsin har hentet sin første spiller til Rosenborg