Har dratt det litt vel langt. (foto: psg, twitter)

Real Madrid gjennomsøker markedet for en spiss med tiltenkt annkomst i 2024. Kylian Mbappe fortsatt favoritt til å flytte til Bernabeu. Men med tvil om Mbappes fremtid, studerer Los Blancos også andre alternativer, med Brighton-tenåringen Evan Ferguson som nå er «favoritten» til president Florentino Perez, ifølge en rapport fra Fichajes.

Ferguson har fire mål på fem Premier League-kamper denne sesongen, mens han også scoret seks ganger i en 2022/23 sesongen som viste seg å bli gjennombruddsesongen for den 18 år gamle irske landslagsspilleren.

Les: Manchester United flopp kan bli lagkamerat med vikingen Alexander Sørloth

Real Madrid som har vært avhengig av Jude Bellingham for mål denne sesongen, vurderer Perez seriøst å legge til Ferguson som en del av en langsiktig strategi om å sikre de beste unge spillerne i verden.

Å følge tenåringens fremgang er spesielt viktig for Los Blancos gitt at Mbappes fremtid er uklar.

Selv om PSG-spissen er uten kontrakt ved slutten av sesongen, er det optimisme på Parc des Princes om at han kan signere en ny kontrakt og derfor fjerne utsiktene til en gratis overgang neste sommer som Real Madrid ønsker seg.

Ferguson er i mellomtiden en etterspurt spiller. TeamTalk siterer rapporter i Spania om at Man Utd er klare til å lansere et bud på 57 millioner euro for spilleren i overgangsvinduet i januar. – Der er et bud som ikke kommer til å fly! Brighton vet de sitter å en gullkalv verdt en milliard minst.

Les: Villig til å bruke Bernardo Silva i spektakulær bytteavtale

Chelsea skal allered ha startet en dialog med Brighton for å lage en forhåndsavtale.