Josko Gvardiol

Real Madrid president Florentino Pérez har ikke lykkes med å hente inn noen store spillere på en rekke år og vet at han er en dårlig sesong og et valg unna å bli stemt ut. Mange mener at 75 åringen har mistet grepet etter å ha tapt kampen om Erling Braut Haaland, Kylian Mbappe og før det Robert Lewandowski.

Sport Italia melder at Real Madrid er klare til å by 90 millioner euro for RB Leipzig-forsvarer Josko Gvardiol. Går det igjennom vil det være det første store kjøpet for kongens klubb siden 115 millioner euro overgangen for Eden Hazard sommeren 2019.

Les: Sven-Göran Eriksson er tilbake!

Kroaten har hatt en enestående VM så langt i Qatar, noe som har ført til at mange klubber har uttrykt interesse for midtforsvareren. Han kan også operere i venstreback posisjon.

I går vant Kroatia på straffespark mot Japan i åttendedelsfinalen.

Real Madrid er en av klubbene som sies å være veldig interessert i Gvardiol. Ifølge MD har den italienske journalisten Alfredo Pedullà hevdet at klubben har gjort sitt valg for Gvardiol, og fremmet et tilbud på 90 millioner euro til RB Leipzig.

Leipzig sies imidlertid å be om 100 millioner euro for 20-åringen. De er ikke under noe press for å selge, da spilleren sies å være fornøyd i klubben og ikke har en frigjøringsklausul i kontrakten i Tyskland. – Josko Gvardiol blir tidenes dyreste forsvarsspiller da han slår overgangen fra Leicester til Manchester United for Harry Maguire. (87 millioner euro)

Videre har Gvardiols agent utelukket enhver sjanse for at kroaten forlater Leipzig neste år.

LES OGSÅ: Endelig en løsning for Kasper Dolberg

«Når det gjelder en mulig overgang sommeren 2023, har vi ikke hastverk, og det er ingen avtaler med noen klubb.»

Florentino Pérez som fremstår som mer og mer furten skal i følge Marca være fullstendig klar over sin situasjon og skal være villig til å bruke store penger så snart som overhodet mulig.