(foto. real, twitter)

Real Madrid har blitt enige om en avtale om å signere Chelsea-forsvareren Antonio Rudiger når kontrakten hans går ut på slutten av sesongen, sier La Liga-ekspert Guillem Balague.

Søndag sa Chelsea-manager Thomas Tuchel at Rudiger ikke hadde klart å bli enige om en ny avtale med de europeiske mesterne.

Rudiger har også snakket med Bayern München, ble tilbudt en kontrakt verdt mer enn £200.000 for å bli i Chelsea.

LES: Chelsea vil hente en av Europas beste midtstoppere

29-åringen forventes å signere en kontrakt på fire år på Bernabeu med en medisinsk sett som skal finne sted i London.

BBC Sport skriver at signeringsbonusen og agenthonorarene fra Rudigers leir ble for høye for Chelsea.

Så ikke akkurat mindre skummel ut med maske. (foto: chelsea, twitter)

– Real Madrid og Carlo Ancelotti hadde opprinnelig takket nei til å signere Rudiger, men de økonomiske kravene ble redusert av spilleren,» sa Balague, BBC Sports europeiske fotballekspert.

ES: Daniel Levy mektig irritert over PSG-link

Rudiger kom til Chelsea for 29 millioner pund fra Roma i 2017, har spilt nesten 200 kamper og scoret 12 ganger.

Han har vunnet Champions League, Europa League, Club World Cup og FA Cup på Stamford Bridge.

Chelsea kommer også til å miste den danske midtstopperen Andreas Christensen i sommer til Barcelona på fri overgang, men kaptein Cesar Azpilicueta forventes å bli etter at en ettårs forlengelse ble utløst i kontrakten hans tidligere denne sesongen.

– Å miste Rudiger lover ikke godt for Chelsea. Den tidligere Premier League-spissen Chris Sutton sa at Rudiger ville være et stort tap.

Chelsea har store problemer, det er så mye usikkerhet som kommer til å fortsette til det er en ny eier på plass,» sa han på BBC Radio 5 Lives Monday Night Club.

– De kan miste flere spillere, jeg kan ikke se Chelsea konkurrere neste sesong med den usikkerheten som henger over dem for øyeblikket.

Tidligere Manchester City-forsvarsspiller Micah Richards mener at Tuchel må ut med 40 – 50 millioner pund for å erstatte Rudiger i dette markedet.