Skal uansett ikke tilbake til Jesse Marsch. (foto: leipzig, twitter)

Sørloth ruvet i tyrkisk fotball og ble pekt ut av Julian Nagelsmann og gjengen som et fullverdig RB Leipzig-emne. 6 scoringer og 3 assists på 1718 spilleminutter senere er ikke nyankomne Jesse Marsch like sikker.

Senterforwarden ble hentet til Bundesliga i 2020 for rundt 200 millioner kroner +, nå holdes utgangsdøra i overgangsvinduet åpen for 25-åring.

Les: Har kjøpt fri David Moyes første Old Trafford signering

Selv om Sørloth får godt betalt for å bli dyttet frem og tilbake, må det være rimelig surt hvis det igjen blir forhandlinger, flyttelass og etablering i ny klubb, en måneds tid før sesongen sparkes igang. Jesse Marsch har nemlig ikke bestemt seg enda.

-Alexander har en god karakter. Hver dag kommer han med masser av power, og er i god form og positiv, begynner Marsch til Bild.

Som gir oss assisiasjoner til de gangene vi som tenåring ble dumpet av kjærsten: «Jeg liker deg godt som venn… det er ikke deg, det er meg, osv.

-Men vi får vente å se hva som skjer i overgangsvinduet. Vi er ikke ferdige med å gjøre endringene på laget, avslutter Marsch.

Les på Tysk fotball: Wolfsburg og van Bommel har sikret seg Sebastiaan Bornauw

Dette bildet hos Palace har dessverre blitt litt for beskrivende av situasjonen til 25-åringen utenfor Tyrkia. . (foto: crystal palace)

Ifølge Bild er det ikke noen tvil om utfallet for Sørloth. Med Brian Brobbey og André Silva på plass i Leipzig, kan Sørloth bare begynne å pakke.

Les: Salgslisten til Liverpool inneholder 10 navn