Blir litt sliten av all pendlingen

Det er ingen hemmelighet at kona til argentinske Mauro Icardi ønsker seg tilbake til Italia der hun har sitt nettverk av unge og vakre menn. – Det eneste som holdt Vanda Nara i Paris var den ekstreme lønningsposen som hennes mann kunne bringe hjem fra Paris Saint-Germain hver uke.

Juventus jobber med en sjarmoffensiv ovenfor Mauro Icardi en type spiller som hjemvendte manager Massimiliano Allegri ønsker å ha i sin miks, med eller uten Cristiano Ronaldo.

Footmercato melder at Mauro Icardi er åpen for å forlate Paris Saint-Germain og selv om Serie A ikke står høyest på hans ønskeliste er tanken om å spille for Juventus god, om ikke bare for å slå sin gamleklubb Inter Milan.

Les: RB Leipzig manager Jesse Marsch er usikker på Alexander Sørloth

Selv før Massimiliano Allegri tok over for noen uker siden skal det ha vært kontakt mellom Juventus og Paris Saint-Germain. – Den italienske manageren har godt i minne hvordan det var å møte Mauro Icardi på motsatt side i de syv årene 28 åringen spilte for Inter Milan.

Vurderingen skal være enkel for den argentinske spissen ingen andre klubber i verden har tettere med superstjerner i sin angrepsrekke enn Paris Saint-Germain, mens hos Juventus er det enklere. – For en gangs skyld er Vanda Nara og Mauro Icardi enige om veien videre.

Les: Sky Sports: Brighton har akseptert 600 millioners-bud på Ben White