I'll be back. (foto: united, twitter)

Etter 4-0 skrellen mot Brentford anbefalte Wayne Rooney at Erik ten Hag holdt Marcus Rashford borte fra Liverpool-kampen uka etter. Heldigvis gjorde ikke Erik ten Hag som United-ikonet ønsket, Liverpool ble nedkjempet – med matchvinnende scoring av Rashford. I den siste Premier League-kampen mot Arsenal dro 24-åringen til med to scoringer, men også på seg en skade.

Nå spekuleres det i om når Rashford kan returnere til kamparenaen. Han rakk (heldigvis for United) ikke landslagsuttaket, og med utsettelsene i Premier League er det rundt to uker til neste Premier League-kamp, og ikke hvilken som helst for United.

LES: Ikonet Cannavaro lander sin første trenerjobb i Italia

2. oktober er det tid for et av verdens største byderbyer mellom Manchester United og Manchester City. En medisinsk ekspert hos nettstedet Premier Injuries har «regnet seg frem til» at United-supporterne har en god sjanse til å få med seg klubbens toppscorer til dette Clash of Giants.

-Han ble byttet ut mot Arsenal med et fatigue-relatet issue. Vi så ham tilbake på treningsfeltet før Europaligakampen, men han ble holdt utenfor troppen. På grunn av utsettelsen av neste Premier League-kamp, var det ikke mye diskusjon om hans tilgjengelighet. Sånn det står nå, er det mulig med retur tidlig oktober. Han kan bli klar for den første kampen etter pausen, som er på Etihad, sier medisinsk ekspert Ben Dinnery til Football-Insider.

Dette lover godt for United-supporterne, Marcus Rashford har denne sesongen vist han definitivt er spilleren å ham med seg i fotballkrigen mot City.

LES OGSÅ: Har peilet seg inn på markedets hotteste venstreving