Men håper på at Klopp ikke skal få det noe lettere. (foto: united, twitter)

Om Ole Gunnar Solskjær er like sinna som Gary Neville, vet vi ikke. For utad er det United-manageren som tar på seg skylden og unnskylder overfor sine supportere etter Everton-smellen.

Neville, tidligere United-kriger og nå frittalende kommentator på Sky Sports, kunne knapt sitte ned i stolen da han så lørdagens viktige kamp i Premier League.

Frem med ugressfjerneren!

Se på Popidol: Glem Maradona – vi husker Giggs´soloraid bedre

– For å være ærlig så er jeg rasende for at Solskjær må beklage på vegne av spillerne. Jeg har sagt det om klubber i flere år: Har du ugress i hagen, så må du fjerne det, sier Gary Neville på Sky Sports’ sending.

Har ugresset noen navn, Neville?

– Jeg trenger ikke å nevne navn. Alle vet hvem de er. De er i avisene hver eneste dag. De er på sosiale medier hver eneste dag. Glem potensial og talent hvis ikke spilleren har holdningene, tordner det fra Neville.

Kan noen gidde å ta ballen, please! (foto: everton, twitter)

Les: Seriemestre for åttende gang med Notre-Dame på ryggen

Men hva med potensialet hos spillerne, er ikke dette Solskjærs jobb å utnytte?

– Over de siste tolv eller 18 månedene har jeg gått i fellen med å snakke om at, han har potensialet, de har talentet. Glem det. Om de ikke jobber hardt eller ikke har innstillingen til å løpe i den drakten, fjern dem, fortsetter det fra Neville.

Hvem skal ut? (foto: united, twitter)

Les: Thierry Henry på vei inn i ny manager-jobb

Men er ikke dette likt hos de andre klubbene, Neville?

– Jeg ser spillerne som spiller for Liverpool og Manchester City, de jobber ræva av seg hver eneste uke for sin fotballklubb, forteller Gary Neville.

Én for alle alle for èn. (foto: liverpool, twitter)

Les på F7: Tysk studie: Elbiler slipper ut mer CO2 enn dieselbiler

Dety nærmeste Solskjær kom til å vise at han deler meningene til Neville, var en mer generell beskrivelse av hvordan det bør være hos United.

– Jeg vet ikke om spillerne bryr seg. Jeg vet ikke. Dere må spørre dem. Jeg har spurt dem. Jeg vil ikke gi dere svaret. Men om du ønsker å spille for denne klubben, så må du vise det. Jeg ønsker at mitt lag skal være det som jobber hardest. Det var det vi var under Sir Alex Ferguson. Spillerne løp mer enn alle hver eneste uke, de løp for seg selv og for sine lagkamerater, og stod sammen som et lag, sier Solskjær på pressekonferansen etter Everton-kampen.

Sorry, guys. (foto: united, twitter)

På onsdag venter City. En ting er sikkert; Guardiolas gjeng kommer til å jobbe som bare pokker.

De 22 musketerene. (foto: city, twitter)

Les: Liverpool forlater Wales med tre poeng – nå venter telefonen til Solskjær