På plass i Madrid

Den franske superstjernen Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season samtidig som han har en stor beslutning han må ta.

Real Madrid manager Carlo Ancelotti vil starte å jobbe med troppene sine denne uken, Karim Benzema, Raphael Varane, Luka Modric, Toni Kroos, David Alaba og Gareth Bale, kommer tilbake på jobb etter å ha blitt eliminert i åttendedelsfinalen i EM Så senere vil Thibaut Courtois og Eden Hazard komme etter at Belgia nådde kvartfinalen.

Les: Andy Carroll ringes ned etter kjip beskjed fra Steve Bruce

Martin Ødegaard, som slettes ikke har spilt i EM har vært tilbake en stund allerede klar for Real Madrid etter utlån hos Arsenal denne våren. – Alle sier han blir, men det er lenge igjen til vinduet stenges så alt kan skje.

De neste dagene vil være avgjørende for noen, spesielt for Varane. Han har fortsatt ikke svart positivt på Real Madrids sitt reduserte forlengelsesforslag og både Manchester United og Chelsea lokker med langsiktige og godt betalte avtaler. – Nærmest er en overgang til Old Trafford.

Les: Bild: Bayern München har bedt om prislappen på 3 Barcelona-spillere

Los Blancos ser ut til å ha akseptert at franskmannen vil dra i sommer. Nå vil de sørge for at de får så mye penger som mulig for ham.

Det vil være mer fokus vil være på Gareth Bale. -Alle lurer på hva det betyr at han blir gjenforent med Ancelotti. Waliseren hadde sin beste periode i Real Madrid under italieneren.

I kjent stil promoterer han golf samtidig med oppstart av pre-season trening.

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Gareth Bale (@garethbale11)

Hazard kan i mellomtiden bare være en annen sommerstjerne. Etter to overveldende sesonger har Real Madrid satt ham på markedet, men Ancelotti tror at han kan få det beste ut av den tidligere Chelsea-spilleren.