Den look´en kunne gitt plass på det italienske landslaget. (foto: liverpool, twitter)

Ting begynner å normalisere seg i midtforsvaret hos Liverpool før avspark i august. Vi kan se en smilende Van Dijk og Gomez løpe rundt på treningsfeltet, Joel Matip er tilbake etter ankelskaden – og Ibrahim Konaté har begynt å make his mark.

Spørsmålet er hvor dette plasserer Nat Phillips.

Les: Ozan Kabak forlater neppe Premier League

Midtstopperen (vi er fortsatt overbevist om at han har passert 30) fikk solide 20 kamper for Liverpool forrige sesong. Med overnevnte gjeng tilbake i midtforsvaret, blir det neppe mulighet til å kjenne så mye på kampballen.

Ifølge This is Anfield vil Klopp nødig gi fra seg 24-åringen, og skal være åpen for at Phillips blir som del førstelagstroppen. For Phillips er dette sikkert hyggelig å høre, men han vet at spilletid deles ut utenfor Anfield.

Les på Popidol: Har samlet sammen et gigantisk stjernelag (musikk)

For etter forrige sesong er det flere Premier League-klubber som har nikket anerkjennende til det Phillips leverte.

Prøver å se inn i fremtiden før neste sesong. (foto: liverpool, twitter)

Newcastle, Southampton, Burnley har alle vært linket til Phillips-overgang, men det er Brighton som nå både har en utfordring og snart penger i klubbkassa. Ben White er på god vei til Arsenal for rundt 50 millioner pund, ifølge The Athletic har Graham Potter Phillips som toppkandidat til å erstatte White.

Les: Sky Sports: Brighton har akseptert 600 millioners-bud på Ben White

Vi anbefaler Phillips om å ta en telefon til Adam Lallana for å høre hva badebyen Brighton har å by på for tidligere Liverpool-spillere. Han får nok tommel opp.