Rangnick.

Vi satt og kladdet på artiklen om Football-Insiders kilde som hevdet Everton hadde bestemt seg for å gi Frank Lampard sparken hvis de tapte mot Manchester United. 2 x førtifem minutter senere ble overskriften en helt annen.

To sterkt pressede managere skulle mobilisere spillerne til en kamp der kun tre poeng telte. Manchester United taper terreng i kampen om Champions League-kvalik, Everton trekkes ubønnhørlig ned forbi nedrykssstreken. På lørdag snudde alt seg for den ene klubben.

Les: Bekreftet: Neil Warnock gjør noe vi ikke trodde ville skje

Manchester United startet best på Goodison Park med en aktiv Marcus Rashford, men det var Anthony Gordon som dempet ballen på kanten av United-feltet, sendte avgårde et kontant skudd mot mål, sneiet innom Harry Maguire og i mål. 1-0 til Everton og tribunene på Goodison Park ble testet med hoppende og skrikende Everton-supportere.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0. Etter pausen byttet Ralf Rangnick inn Juan Mata og Anthony Elanga, men det var Everton som hadde fått ferten av tre poeng, og var de farligste foran mål. Det ble likevel ingen flere scoringer.

1-0 til Everton gjør at Frank Lampard har bevist at han kan vinne kamper (Burnley-manageren hevdet det motsatte forrige kamp), tre poeng mot stjernegjengen til Manchester United teller dobbelt.

Les: Forsøker å hente Robin van Persie tilbake til Old Trafford

Vi tror jommen Ralf Rangnick har sikret Everton poeng og selvtillit til å holde seg i Premier League. Everton-supporterne takker og bukker.