Brandon Williams kjenner på gressmatta

Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick skal ha fortalt forsvarer Brandon Williams at han fortsatt er høyt verdsatt i klubben og at han har en lys fremtid på Old Trafford.

Williams ble sendt ut på lån til Norwich denne sesongen og har vært en fast i førsteelleveren til «Canaries» siden Dean Smith erstattet Thomas Frank som manager i november. – I Norwich er han lagkamerat med Mathias Normann.

Les: Barcelona krysser fingre og tær for Countinho suksess

Den 21 år gamle venstrebacken ble kåret til beste Norwichs spiller for januar etter å ha hjulpet klubben med å vinne avgjørende seire mot nedrykksrivalene Everton og Watford.

Låneavtalen hans med Norwich løper ut sesongen, og Rangnick har forsikret forsvareren om at han er en del av klubbens planer fremover.

Sky Sports melder «Brandon kunne ikke spille da United tok imot Norwich i desember på grunn av låneavtalen.

«Han så på kampen og sa hei til noen av United-spillerne han er kompiser med da Rangnick satte seg rett for ham.

«Han sa at han var klar over ham, at han vurderte ham og at han definitivt ville ha ham tilbake til United når låneavtalen er over.

«Så beskjeden var «fortsett å jobbe hardt og nyt å spille, og du har en stor fremtid foran deg i United».

«Brandon var imponert fordi manageren bare hadde hatt ansvaret for et par kamper og hadde mye å tenke på, men tok seg tid til å snakke med ham.

«Treneren liker hurtigheten og allsidigheten hans, siden han kan spille i begge bakspillerposisjonene.»

Williams fikk sin førstelagsdebut for United i 2019 under tidligere manager Ole Gunnar Solskjær og fortsette å spille 17 ganger i Premier League i 2019-20-sesongen.

Han signerte en ny fireårsavtale med klubben i august 2020, men han fikk bare spille fire kamper i ligaen forrige sesong, med Luke Shaw og Alex Telles foretrukket som venstreback.

Williams ble lånt ut til Norwich i starten av sesongen og har spilt 21 kamper for klubben.

Når han snakket om sin beslutning om å forlate United på lån, sa Williams til The Athletic: «Jeg kom til det punktet hvor jeg var i en alder av å spille fotball, ikke bare sitte der og tape år.

«Jeg vet å være der og trene med noen av de beste spillerne i verden er bra, men det er i kampene hvor du lærer mye og får erfaring, så jeg trengte å komme meg ut og spille.

«Jeg måtte bare fokusere på meg selv. Heldigvis lot manageren meg gå.»

Les: Paris Saint Germain henter gjerne Cristiano Ronaldo fra Manchester United