Edinson Cavani

Ralf Rangnick sier at Edinson Cavani har til hensikt å bli i Manchester United i januar til tross for at kontrakten går ut i sommer og interesse utenfra.

34 år gamle Edinson Cavani har bare startet fire ganger denne sesongen, og den uruguayanske skarpskytteren ble nylig koblet til brasilianske Corinthians.

Les: Et stort skjær i sjøen for Mauro Icardi

Manchester United som ligger på 7.plass i Premier League tar i kveld i mot Aston Villa i FA-Cupen.

Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, er imidlertid opptatt av å beholde Cavani denne vinteren, og tyskeren ser ut til å lykkes. «Jeg har fortalt ham at hvis det var opp til meg, ville jeg at han skulle bli og jeg hadde en samtale med ham. Han kom til kontoret mitt og vi snakket i nesten en halv time, og han fortalte meg at han definitivt vil bli. Han ønsker å bli til slutten av sesongen».

«Det var ikke bare fordi jeg sa han skulle eller måtte bli, men han gjorde det på eget initiativ. Han sa til meg at jeg kan stole på at han blir resten av sesongen og gjøre sitt aller beste og være et forbilde for de unge spillerne», sier Rangnick ifølge Sky Sports.

Cavani kom til Manchester United fra PSG i oktober 2020 og har scoret totalt 19 mål på 50 kamper for Premier League-klubben, hvorav en stor del er som innbytter.

Les: Conte sender en overraskende invitasjon til Christian Eriksen