Skal videre, men dessverre ikke til Sevilla. (foto: rakitic, twitter)

Sevilla føler seg hjemme i Europaligaen og henter hjem trofeet som det skulle være øremerket den spanske klubben. Dette skal sportsdirektør Monchi ha en slutt på.

Julen Lopetegui sørget denne sesongen for å sikre 4. plassen i La Liga og billetten ut av Europaligaen. Nå rigges det for at Sevilla fremover skal få slippe å skryte av europaligatroféer. Sevilla skal etablere seg i toppen av Europa.

Den tidligere Real-manager Lopetegui har skapt optimisme i Andalucia og viljen til å satse overskygger (bare nesten) de økonomiske utfordringene i disse virustider.

Nå siktes det inn mot Ivan Rakitic.

Den kroatiske midtbanespilleren blir fortsatt husket av Sevilla-supporterne fra perioden før Barcelona hentet ham for seks år siden. Sportsdirektøren vil så gjerne ha inn spilleren som har spilt seg ut av fast plass på Barcelona. Sevilla vil, Rakitic vil, men Monchi ser like vel ikke ut til å få det til.

-Ivan er en spiller som selv sier han vil tilbake til Sevilla. I forhold til om jeg ønsker at han vender tilbake kan jeg ikke skjule at han er min venn, men jeg vet ikke om det er realistisk. Som det er nå, ser sjansene små ut, om ikke umulig, sier Monchi ifølge Diario de Sevilla.

Les: Bekreftet: Har signert Manchester United talent Angel Gomes

Surt for Sevilla. Rakitic er spilleren med erfaringen som kan gi klubben det ekstra løftet når de skal ut mot klubbene som ikke har «surret rundt» i Europaligaen de siste årene.

På tirsdag venter kvartfinale mot Ulvene.

Les: Bekreftet: Har signert Manchester United talent Angel Gomes