Må minimere usikkerhetene. (foto: arsenal, twitter)

Andrekeeper Emiliano Martinez har lagt en solid sesong bak seg med 23 kamper. I Bernd Lenos skadefravær har det dermed blitt helt akseptabelt med spilletid for en backup. Argentineren burde derfor være fornøyd, eller hva? Tvert imot.

Mye vil ha mer. Nå truer Martinez med å skifte klubb hvis han ikke garanteres mer spilletid neste sesong. Kan virke helt høl i huet, men det forklarer kanskje litt når 27-åringen har vært lojal i åtte år, selv med stusslige 37 førstelagskamper for Arsenal (og seks (!) leieopphold).

Les: Kvartfinale-lag har fått to-personer smittet av Korona

-Jeg har vist klubben at jeg kan spille for dem. Når jeg kommer tilbake neste sesong så har jeg bruk for flere kamper. Det er eneste måten at jeg kan bli i Arsenal, sier argentineren ifølge TalkSport.

Denne tøffe tonen forklares med at Martinez har sitt eget hårete mål om å bli førstekeeper på det argentinske landslaget.

Les på Popidol: Nicolas Anelka: Bad Boy eller fotballgeni eller begge deler?

-Jeg stopper ikke før jeg har oppnådd det, og hvis jeg ikke får spilletid i Arsenal, så må jeg naturligvis komme videre, avslutter 27-åringen som slapp inn 24 mål på de 23 kampene han spilte forrige sesong.

Dette bør gi Martinez en sterk sak, men når han slenger ut trusler om at hvis ikke, så, skjønner vi ikke hvordan Arteta og gjengen kan fortsette forholdet.

Eller er det nettopp en amisiøs keeper som Martinez Arsenal trenger til å pushe Leno?

Les: Rakitic vil, klubben vil, men tydeligvis umulig å få til

.