Senor Benitez. (foto: everton, twitter)

Syv fattige poeng over nedrykksstreken. Nå er det få som tror Everton faktisk er i fare for å rykke ned, men med ambisjonene og investeringene på flere milliarder de siste årene er ikke det noen trøst. Rafael Benitez mener han kan bidra til å stable Everton på beina igjen, men utfordringene går dypere enn til manageren.

Benitez er ikke akkurat en populær mann hos Everton-supporterne, men kommer ikke til å forlate Goodison Park med det første. Sportsdirektør Marcel Brands trakk seg tidligere i måneden, Benitez er ikke definert som del av problemet.

Les: Forlot Liverpool i sommer – er nå nesten i hælene på Erling Haaland

-Jeg pratet med Mr. Moshiri (Evertons eier) i morges. Jeg har hatt møter med styreformannen og administrerende direktør, og de støtter meg alle. De har prøvd å skifte managere, de har prøvd å snu ting, og det virket ikke. Hvilken følelse har man i de siste årene som Everton-supporter? Dere vet alle svaret, sier Benitez til Sky Sports.

Har blitt skremmende lite jubel på Goodison Park denne sesongen. (foto: everton, twitter)

Les: Hulk er langt fra ferdig – dro til med «The Double»!

Det er mange supportere som sier det samme. De vet at problemene våre ikke kan løses på fem måneder, kommer det fra en rakrygget Benitez.