Radja Nainggolan slapper av

En litt merkelig avslutning på oppholdet i Inter Milan for Radja Nainggolan, han får 50 % av resterende lønn for å gå på dagen. – Merkelig! Cagliari er som alltid klare til å overta.

Inter Milan sier opp kontrakten ved gjensidig samtykke.

Den belgiske midtbanespilleren sluttet seg til Nerazzurri fra Roma i 2018 i en avtale på 24 millioner euro pluss Nicolò Zaniolo og Davide Santon som gikk i motsatt retning.

Les: Fredrik Haugen slutter med fotball på ferieøya

Det ble bare 41 kamper for Inter Milan i løpet av tre år (har vært en sesong på utlån hos Cagliari), som han nå forventes tar i mot Radja Nainggolan med åpne armer og på grunn av kanseleringen, gratis!.

De tyrkiske laget Besiktas er interessert i 33-åringen, men Nainggolan kommer til å bli i Italia, hvor han har tilbrakt hele sin profesjonelle karriere.

Nainggolan og hans representanter var i Inters hovedkvarter i går, og det ble avtalt at han ville motta 50 prosent av den gjenværende lønnen ved San Siro.

Kontrakten hans skulle utløpe i 2022. Den portugisiske midtbanespilleren Joao Mario klarte å komme til en lignende avtale, med at avtalen hans ble avsluttet for tidlig etter gjensidig samtykke for å la ham signere en femårskontrakt med Benfica tidligere i sommer.

Les på Tyskfotball: Fjørtoft fikk jobben med å gi Eintracht-supporterne en Jens Petter Hauge forelesning

Nainggolan gjorde 137 kamper i sin første periode med Cagliari, før han spilte 51 ganger som lånesoldat i 2019/20 og 2020/21.