Radamel Falcao

Den colombianske spissen Radamel Falcao har rukket på bli 35 år. Han var fantastisk for Atlético Madrid og Monaco, men fikk det ikke til å svinge på utlån hos Manchester United og Chelsea.

Nå spiller den svært engasjerte spissen for Rayo Vallecano som har fått fotfeste i La Liga igjen. Radamel Falcao som har vært i Rayo Vallecano siden 2021 etter et opphold i Tyrkia ønsker seg en retur til eget kontinent. Han har visstnok muntlig blitt enig om en overgang til den meksikanske klubben Cruz Azul.

Les: Simone Inzaghi vil hente inn Victor Lindelöf

Rayo Vallecano har sklidd ned til 9.plass i La Liga etter noen dårlige uker.

Det gjenstår bare et problem, Liga MX laget har for øyeblikket ikke har noen ledig plass for å registrere utenlandske spillere.

Som rapportert av TUDN, jobber Cruz Azuls direktører med å inngå en avtale for å signere den colombianske stjernen under 2023 Clausura-turneringen. Det er nå stort press på at Christian Tabo fra Uruguay skal forlate klubben for å kunne åpne døra for Falcao. – Tabo skal ha et tilbud fra en annen klubb på hånda, mens de andre på utenlands kvoten, Ivan Morales og Michael Estrada visstnok ikke kan røres.

Les: Kieran Trippier brukte to minutter på å bestemme seg