Quint Jansen

En treg start på sesongen for Mjøndalen i OBOS-ligaen som bare sanket 8.poeng på de 8.første kampene i årets sesong. Ting ser bedre ut nå med 10.poeng på de siste fem kampene, skulle det fortsette er det realistisk med kvlifisering til Eliteserien. – Men det blir uten forsvarsspiller Quint Jansen.

Nederlenderen er en skikkelig norgesvenn som ble Junkeren spiller for ni år siden og siden har spilt for en rekke klubber i Norge. Rekkefølgen er som følgende: Junkeren, Finnsnes, Mjøndalen, Aalesund, Sandefjord og så Mjøndalen igjen fra slutten av mars.

Les på Radiosporten: Mauricio Pochettino har fått spissen som kan skyte Chelsea tilbake til toppen av Premier League

Nå er Jansens andre periode i Mjøndalen over. – Han forlater klubben i utkanten av Drammen for den kypriotiske klubben Othellos Athienou. #Det er dumt for oss å miste en av lagets bærebjelker nå, men morsomt at utenlandske klubber følger med på Mjøndalen og våre spillere#, sier sportssjef Bjørn Petter Ingebretsen på egne sider.

– Han har levert for Mjøndalen i flere sesonger, og får nå sjansen til å prøve seg på et nivå som antakelig er opp i forhold til 1. divisjon, sier Ingebretsen videre.

Les på F7: Venter du på den nye Bond? AI viser hvordan skuespillerne valgt for ham ville se ut i rollen som 007


Jansen stoppet på 120 kamper og 14 mål for Mjøndalen.