Aurelien Tchouameni og Kylian Mbappe på jobb for Frankrike

Paris Saint-Germain er angivelig interessert i å signere Real Madrid-stjernen Rodrygo som Kylian Mbappes erstatter denne sommeren. – Det til tross for at PSG president Nasser Al-Khelaifi og hans motpart i Real Madrid president Florentino Pérez ikke akkurat er perlevenner.

Kylian Mbappe kommer nesten helt sikkert ikke til å forlenge oppholdet Parc des Princes, og går til Real Madrid som bød to milliarder i fjor på en gratis overgang når hans nåværende avtale går ut på dato i slutten av juni.

Les: Solskjær var ikke på Sir Alex Ferguson sin lekkede Manchester United UT-liste

PSG begynt å utarbeide en liste over mulige etterfølgere. Rafael Leao, Marcus Rashford og Victor Osimhen har alle blitt utpekt som potensielle erstattere for Mbappe.

Cadena Ser melder at PSG er ekstremt interessert i å ta Rodrygo fra Real Madrid og at de er villige til å bruke en milliard omtrent for få en deal igjennom. – Det er en deal som kan skje med stor sansynlighet for det blir trangt om plassen på Santiago Bernabeu når Mbappes. Franskmannen forventes å ta Rodrygos plass i Real Madrids start eleveren, mens den talentfulle tenåringen Endrick også vil bli med i Los Blancos tropp.

Paris Saint-Germain er ikke alene, flere Premier League klubber følger nøye med, blant annet Arsenal. Rodrygo har 13 mål og sju målgivende pasninger i La Liga og Champions League så langt denne sesongen.

23-åringen kom til Real Madrid for 45 millioner euro i 2021, og Los Blancos vil sannsynligvis bare vurdere et salg hvis de er i stand til å få betydelig fortjeneste på brasilianeren.

Etter en 4-0 seier over Girona i februar sa Rodrygo til pressen: «Jeg ville elske at Mbappe kom. Jeg vil alltid spille med de beste spillerne, og han er en av de beste i verden. Jeg kan ikke snakke så mye om ham. Han er en PSG-spiller og jeg må respektere ham.

Les: Neymar «tidenes katta i sekken spiller» har bestemt seg om fremtiden