"Go'-vennene" Nasser Al-Khelaifi og Florentino Pérez.

The Independent pleier å ha tingene på stell når de går ut med påstander om spillere, klukbber og lønninger. Nå hevder den engelske avisen at de har fanget opp signaler i Paris som kommer til å utfordre lønnsstrukturen i de største klubbene som fremover skal overtale de største talentene.

«It is understood that PSG are ready to pay the French star a basic wage far in excess of £500,000, and closer to £1m a week», kommer det exclusive fra The Independent.

Les: Døra stengt for Gareth Bale i London

Mbappé har aldri lukket døren for PSG, men innrømmet etter at overgangsvinduet stengte sommeren 2021 at han hadde presset på for en overgang bort fra Paris (les: til Real Madrid). Etter 1-0 seieren mot Real Madrid denne uken spilte matchvinneren forhandlingsballen over til PSG, Real Madrid og Liverpool.

– Jeg har ikke bestemt fremtiden min. Jeg spiller for Paris Saint-Germain, en av de beste klubbene i verden. Jeg gir mitt beste, og så får vi se hva som skjer neste sesong.

Verdens beste, mener Ancelotti. (foto.: psg, twitter)

Etter tapet mot Mbappé og PSG var Carlo Ancelotti raskt ute med å gi 23-åringen merkelappen verdens beste angrepsspiller, ifølge The Independent akter PSG å gi spilleren opp mot 10-12 millioner i ukelønn for at vende Real Madrid ryggen.

Les: Selv Marcus Rashford er drittlei tyske journalister

Vi sitter her og rister på hodet, men for Mino Raiola må dette være drømmescenariet for klient Erling Haaland. De 3-400 millioner i årslønn det gikk sterke rykter om at Raiola hadde krevd på «signeringsferden» til Real Madrid, City, Chelsea og resten av beilerne vil nå fortone seg som «latterlig lavt».