Er vi virkelig ikke bedre?

Mål er mål og seier er seier, sies det. Men ikke når de tøffeste motstanderne venter på veien mot det etterlengtede Champions League-trofeet for PSG – og Ligue 1-klubben Nantes viser seg å skape for mye bry.

Seieren mot Nantes var forventet og kom som bestilt, men spillemessig var det en nedtur for Tuchel. Spesielt når det igjen var Keylor Navas som var avgjørende for at fotball-mangemillionærene fra Paris sikret seier.

Les: Mourinho forklarer hvorfor DE ANDRE slo Tottenham

-I starten av andre omgang scoret vi et fremragende mål i dette som var våre beste 15 minutter i kampen. Dessverre var det også våre eneste gode 15 minutter, for etter dette stanset vi å spille som et lag, sier Tuchel til klubbens hjemmeside.

Dette tyder ikke lovende før de virkelig tøffe motstanderne kommer i CL. Så hva skyldes kortslutningen i laget?

Les på Popidol: Tre av fire norske youtubere setter aldersgrenser på videoene sine

-Jeg vet ikke hva det skyldes. Om vi simpeltent ikke kan spille bedre eller om det er et spørsmål om selvtillit. Fra denne kvelden vil vi bare huske resultatet og at Keylor Navas – igjen – reddet oss.


Les: På denne historiske kvelden må Klopp se seg slått av Super-Mourinho

Tuchel og PSG har en grei ledelse på 5 poeng til Marseille i Ligue 1, men hva betyr vel det når du jobber for en av verdens rikeste klubber.