Så mye som Liverpool vinner begynner det å bli uspennende å følge med, det blir litt som slutten av en lang sydenferie, man begynner å bli lei av sol, paraplydrinker og å bestille mix grill sammensatt av alle andre retter på menyen. – Det var trolig det Liverpool manager Jürgen Klopp tenkte i forkant av møtet med svake Everton under ledelse av Marco Silva, vi skaper litt spenning i kampen og sender de nest beste Liverpool spillerne.

Ubeseiret i 32 strake kamper

Men det nyttet selvsagt ikke, Everton ble knust i nok en oppvisningskamp. – Nå har Liverpool i praksis vunnet Premier League og i dag er det bare 5 desember. Etter 5-2 seieren mot Everton har Liverpool etter 15 kamper 43 poeng, nærmeste konkurrent er Leicester med 35 poeng.

Les: Liverpools «andrelag» ydmyket Everton og Marco Silva

Nå må Liverpool gjøre noe drastisk, hva med at det bare er lov til å score med hodet, eller at de random velger to supportere som får lov til å spille hele kampen, eller spille med bind for øyene.

På motsatt side av tabellen befinner Everton seg, gårsdagen gjør at Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær gjennom å ta tre meget viktige poeng mot Tottenham er sikker i sin jobb en stund til mens Everton manager Marco Silva trolig får sparken. Everton er nede i rødt på 18 plass med bare 14.poeng.

Det var en tid man måtte følge med hvert eneste sekund, det kunne rakne når som helst. Når man legger kabal, skjærer brød, tar en dusj, pakker inn binders og drikker øl med skje mens man ser på fotballkamp fordi man vet at seieren er i boks må noe gjøres.

Les: For en United-kveld – og for en Solskjær-kveld!

«Et mysterium hvorfor han i det hele tatt fikk jobben, gå heller for Benitez»

Andy L som er Everton supporter sier i BBC sitt diskusjonsforum:  «How Silva got the job in the first place is a mystery, sack him now and go all out for Benitez.. If Moyes get the gig then I’m hanging up my supporters boots for good!»