PSG akter å ødelegge planene til Ancelotti før neste sesong. (foto: real, twitter)

The gloves are off. Da PSG lurte til seg Neymar i 2017 var helvetet løs i La Liga. Da oljefondet i Paris til slutt nektet Real Madrid Kylian Mbappé-signaturen, sendte La Liga-boss Javier Tebas advokatene sine til UEFA. Ifølge spanske Marca jobber PSG nå for å nekte Real og La Liga nok en stor profil.

De siste ukene har det gått én vei for Monaco-stjerna Aurelien Tchouameni. Spansk media er overbevist om at 22-åringen er på vei til San Bernabeu, der Real Madrid har gitt den defensive midtbanespilleren til rundt 90 millioner euro topp prioritet på overgangsmarkedet (etter at Mbappé trakk seg).

LES: Dette er hvor vanvittig mye seks år med Paul Pogba har kostet Manchester United

Real-spiller Camavinga forteller om noen spennende dager fremover.

-Jeg håper han (Tchouameni) signerer. Jeg vet ennå ikke helt om han vil det, men jeg har pratet med ham. Vi får se hva som skjer de neste dagene, sier Camavinga til L’ Equipe.

Ikke helt avgjort, men så langt, så bra for Real Madrid.

Men igjen har PSG bestemt seg for å «vise fingern» til rivalen i Madrid. Real tok Champions League-titlen, PSG skal vinne overgangsmarkedet. Med sportsdirektør Luis Campos på vei inn hos PSG, skal også en defensiv midtbanespiller prioriteres i sommer.

LES: Guardiola har bedt om to signeringer til

Ifølge Marca har PSG gitt Mbappé oppdraget med å overtale landsmann Tchouameni til å velge PSG. På landslagssamling der Frankrike skal møte Danmark, Kroatia og Østerrike de neste ukene, har Mbappé alle muligheter til å overtale Tchouameni om Destination Paris.

Vi skulle gjerne vært flue på veggen i styrerommet til Real Madrid og La Liga de neste dagene…