(foto: liverpool, twitter)

Sadio Mané forlater sannsynligvis Liverpool denne sommeren, og Bayern München er favoritter til å hente spissen. Men de røde trenger en erstatter. En spiller som Jürgen Klopp kjenner godt kan være ideelt i en bytteavtale, skriver flere medier i dag.

Pengesluk: United betaler Pogba for å dra!

Det har vært rapportert i flere uker at Lewandowski ønsker å flytte til Barcelona, ​​og den katalanske siden tar gjerne imot ham. Men den spanske storklubbens økonomiske situasjon kan stoppe dem fra å få i stand en avtale for Lewandowski.

Robert Lewandowski er ferdig i Tyskland

Det ville være den perfekte løsningen for begge. Mané forlater Liverpool etter seks år for å søke en ny utfordring, mens Lewandowski får gjøre det samme og kan spille på et mye bedre lag enn hans ønskede destinasjon Barcelona. Liverpool ville få en midtspiss i verdensklasse de neste par årene, som ville bli gjenforent med Jürgen Klopp. Han vil uten tvil få gode arbeidsforhold på Anfield med Mohamed Salah, Luis Díaz, Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson som tilretteleggere.

SISTE: Guardiola har bedt om to signeringer til

Dessuten ville det tillate Liverpool å spare penger på å måtte erstatte Mané, i det minste for en sesong eller to, og bruke de pengene til andre områder av banen, nemlig på midtbanen.

Sky Sports Germany har også avslørt at Liverpool også vurderer en bytteavtale med annen Bayern-spiller om ikke Lewandowski vil til Premier League. Et annet alternativ er å sende Sadio Mane til Bundesliga med at lynvingen Serge Gnabry kommer til Anfield.