Milan Škriniar

Det er ikke akkurat nød på midtstopperplassen til Paris Saint-Germain. – De regjerende seriemestrene har allerede Sergio Ramos, Marquinhos og Presnel Kimpembe på midtstopperplass, men den nye sportsdirektøren Luis Campos vil gjøre seg bemerket ved å stille opp med med nye og spennende stjerner. – Dette til tross for at tidligere sportsdirektør Leonardo fikk sparken ikke på grunn av manglende spillerkjøp, men spillersalg.

Gazzetta dello Sport melder at Paris Saint-Germain har lagt inn et bud på 60 millioner euro for Inter Milan sin slovakiske bauta Milan Skriniar. – De tenkte det skulle holde, men det er noen store men!. Manager Simone Inzaghi vil gjerne beholde sin 27 år gamle midtstopper og det er flere klubber med store lommebøker som også er interesserte samtidig har Transfermarkt satt verdien til 65 millioner euro.

Les: Crystal Palace eier på vei inn i franske Lyon

Det er et år igjen av avtalen og Milan Skriniar som har vært i Inter Milan siden 2017 avventer tilbud før han bestemmer seg for å signere en forlengelse. Så mens PSG står klare med 60 millioner euro har Inter Milan verdsatt slovaken til 80 millioner.

LES: Sa nei til Real Madrid og PSG «Når du har vunnet VM kan du gjøre akkurat hva du vil»