Fred og Maguire har blitt overflødige på Old Trafford.

Erik ten Hag er i gang med å fornye Manchester United i en fullstendig gjenoppbygging etter noen skuffende sesonger.

Den nederlandske manageren har begynt å hente inn noen av sine gamle spillere, inkludert Antony og Lisandro Martinez, som han tidligere har jobbet med i Ajax.

SISTE: Englands VM-tropp til Qatar er klar

Men med nye spiller vil det alltid være noen som må ofres, og ifølge Rudy Galetti kan både Fred og Maguire forlate Manchester United i overgangsvinduet om sommeren.

Han hevder at klubber i Europa har spurt om tilgjengeligheten til Maguire, og Freds kontraktssituasjon komplisert og går ut til sommeren.

Maguire har slitt med spilletid denne sesongen på grunn av Martinez, så en overgang bort fra klubben kan være det som må til for at midtstopperen skal få regelmessig spilletid.

LES: Store overraskelser i VM-troppen til Tyskland

Freds historie er veldig lik, med Manchester United som signerte Casemiro og Christian Eriksen i løpet av sommeren, noe som har ført til at også han har fått færre kamper fra start.

Problemet Manchester United har er at de har ofte betalt store summer for nye spillere, så det er veldig vanskelig å selge dem videre uten å tape betydelig beløp. I tillegg er ventet at Ronaldo også forlater Old Trafford neste år.