Hvis det stemmer det Daily Mail skriver så har Fiorentina bestemt seg for å ikke gjøre det umulig for deres spisstjerne Dusan Vlahovic å gå videre til noe større. – Den serbiske 21 åringen som har kontrakt frem til sommeren 2023 ble etter en hemningsløs sesong priset til godt over milliarder i et desperat forsøk på å holde han i Firenze litt lenger.

Det falt ikke i god jord hos Dusan Vlahovic som vil opp og frem. Fiorentina har satt ny pris som vil være akseptabel for beilerne. 55 millioner pund som tilsvarer ca 650 millioner kroner er faktisk mindre enn det Manchester United luftet som aktuell pris i sommer.

Les: Helt vilt: Stilte med 9 spillere mot topplaget Benfica – to av dem keepere

Det kommer ikke til å skje noe fra Manchester United før Ralf Rangnick har signert som ny manager. (Kommer til å skje veldig fort) – I mellomtiden er Juventus, Tottenham og Arsenal de som aktivt får etter Dusan Vlahovic.

Tottenham skal ha satt inn noen ekstra gir og ønsker i det miste å få en signatur i januar selv om overgangen skal skje neste sommer. – Harry Kane får trolig viljen sin snart og bytter over til Manchester City og en erstatter må inn for å fylle hans store målscorende sko.

Les: Det hjelper ikke med Steven Gerrard! midtbanetalent vil til noe større