Fra dagene i Los Angeles. (foto: blackman, insta)

Huddersfield Town fikk smaken på Premier League i 2017/18 -og 2018/19 sesongen og befinner nå seg på den siste playoff-plassen til opprykk fra Championship. Nå skal en tidligere Chelsea-keeper inn og sørge for at Huddersfield lukker buret.

Historien om Jamal Blackman er like lang som den er snodig. Selv om Chelsea er beryktet for å hamstre talenter som sendes ut på et uavbrutt leieopphold før de selges, stiller Blackman i egen klasse. Etter femten år på Stamford Bridge – uten debut – slapp Chelsea til slutt Blackman på slutten av forrige sesong. Da hadde keeperen vært på utleie til 8 ulike klubber.

Les: Goal: Enighet om Vlahovic-overgang til ville 900 millioner

Etter exiten fra Chelsea bar det til MLS og Los Angeles FC. Her ble det heller ingen varig boadresse. Blackman lyktes ikke i å etablere seg som førstekeeper, det endte med 8 fattige MLS kamper med 1 clean sheet.

Ifølge Football Insiders kilde trener nå free agent Blackman med Huddersfield, med mål om kontraktssignering. Blackmann har med seg erfaring fra 57 kamper i Championship og merkelappen fra Stamford Bridge som engang ung og lovende Chelsea-materiale.

Høres ut som en god løsning for alle parter.

Les: Klubbeieren som har «spist 17 trenere til frokost»