Over en million fans klikket like i løpet av en time etter Raphael Varane ble annonsert på Old Trafford med en selfie.

Minutter før avspark tok en fullsatt Old Trafford imot Manchester United sin siste signering med et jubelbrøl vi har savet i over et år. Den franske superstjernen har vært klar en stund og pre presentert i dag foran fans som etterpå fikk oppleve et lag sterkere enn vi så sist sesong.

Manager Ole Gunnar Solskjær trenger ingen unnskyldninger lenger han har et av verdens beste lag for øyeblikket. Eksperter krever pokaler og første kamp leverte de så det holder.

Les: Diego Costa sin ørkenvandring er snart over

Raphael Varane er allerede imponert «Manchester United er en av de mest ikoniske klubbene i verden. Sjansen til å komme til Premier League og spille for dem kunne jeg ikke si nei til, sier Varane. Det er veldig mye jeg få til i karrieren min, og jeg vet at jeg blir en del av et lag som er fullt av gode spillere som alle har samme ønske om å vinne kamper og trofeer»

  • «Vi har sikret oss en av de beste forsvarerne i verden de siste ti årene. Raphaël er en vinner som vi har lett etter lenge.
  • Vi har en god gruppe landslagsforsvarere, og han vil bidra med sine gode evner og sitt lederskap til den gruppen. Han er en unik forsvarer som vil kunne lære av våreunge spillere», sier Solskjær til Manchester United sine sider.

Manchester United – Leeds 5-1
Premier League
30′ 1-0 Bruno Fernandes
48′ 1-1 Luke Ayling
52′ 2-1 Mason Greenwood
54′ 3-1 Bruno Fernandes
60′ 4-1 Bruno Fernandes
68′ 5-1 Fred

Varane vil ikle draktnummer 19.

Les: Ethan Ennis klar til å vise Liverpool hva de går glipp av