Skjønte sitt eget beste etter en kaotisk sesong som spillende trener.(c) bilde Twitter: Vincent Kompany

Spennende at Manchester City valgte å starte uten spiss på banen i dag når seriemesterskapet skulle avgjøres. Men Manchester United manager Jose Mourinho kontret lett med å stille uten forsvar. – Vel det var første omgang!

Før dagens kamp hadde Manchester City 84 poeng, mens Manchester United hadde 68. Manchester City manager Pep Guardiola trenger bare uavgjort for å bli seriemestre allerede nå.

Les: Mestre for sjette gang på rad

Det første målet kom etter 25 minutter, Leroy Sané sender avgårde en perfekt corner som vi skjønner skal i mål, kaptein Vincent Kompany som fikk mye tyn for tapet mot Liverpool i Champions League er sterk i hodeduellen mot Smalling og setter ballen utagbart forbi verdens beste keeper David De Gea.

Les: Salah blir ikke klar til returkampen – hvis Klopp får rett

Les: Verdens beste, eller nest beste keeper tilbake på treningsfeltet

Det neste målet kommer bare fire minutter senere og det kommer etter et håpløst utspark som ikke er verdig verdens beste keeper. Balen fra de Gea dumper ned hos Leroy Sané. Han ser sin landsmann Ilkay Gündogan, som spiller vegg med Raheem Sterling for så å plassere ballen til siden for en frustrert Manchester United keeper som vet hva han akkurat har gjort.

Det var god stemning på  Etihad Stadion og mange i lyseblått startet feiringen av Premier League, sanger som lettest oversettes med «vi er best i verden» kunne høres.

I andre omgang våknet Manchester United, det som så ut som misfornøyde superstjerner bestemte seg for å jobbe for penga. Etter 54 minutter finner et innlegg fra Alexis Sanchez Ander Herrera, som tar ned fallen og sender den videre til en frispilt Paul Pogba. Han får et hav av tid alene med Ederson og plasserer ballen kontant bak en utspilt målvakt. – Bare et minutt senere scorer Paul Pogba sitt andre mål og kampen endrer karakter. Sanchez prikker et nydelig innlegg bakfra mot Paul Pogba, som har løpt seg fri fra Otamendi og header ballen i hjørnet.

[poll id=»3″]

Det er bare å ta av seg hatten for Manchester United, etter 70 minutter setter Alexis Sanchez et frispark tatt rett ut av læreboka, han ser en udekket Smalling som står og later som ingenting rett foran mål og bare «bredder» ballen inn i mål.

Sjekk ut oddsen i neste kamp

Manchester United har hentet inn 2 – 0 på  Etihad Stadium til en ledelse 2 – 3. Det er ikke lett. Det betyr at Manchester United må vente litt med å feire seriegullet.