Drømmen brast hos Real.

Bayern München fortsetter å være supersterke og slo Augsburg 4-1, de er dermed tyske mester for sjette gang på rad. – Etter seieren er det 20 poeng ned til Schalke 04 og med bare seks Schalke kamper igjen er det ikke nok poeng å kjempe om.

Bayern satte seg i respekt med en gang, men etter 18. minutter brøt Sergio Cordova seg igjennom på høyresiden og chippet ballen elegant over målvakten. Sven Ulreich reddet. Returen landet rett på hodet Niklas Süle og kampens første mål ble et selvmål.

Bayern var bare bedre etter 32 minutter slo Joshua Kimmich et flott innlegg inn til Corentin Tolisso, som enkelt satte ballen inn i det åpne målet.

Seks minutter senere var Bayern München i ledelsen, Kimmich slo en nydelig stikker til Juan Bernat, som vendte opp til James Rodriguez som banket ballen til høyre for keeper og inn i nettmaskene.

I andre omgang fortsatte Bayern München å dominere og etter 62 minutter ble mesterskapet en realitet da Arjen Robben slo et frispark i lengste hjørnet og 3 – 1

«Det er alltid vakkert. I dag leverte vi en konsentrert innsats selv etter at vi kom tilbake. Omverdenen sier alltid at vi er tvunget til å bli herre, men vi må også spille vår rolle», sier Robben til klubbens hjemmeside.

«Du får ikke noe gratis i Bundesligaen. Det er et stort kompliment til laget. Vi må trives, men vi må også holde fokus på fotball»

Mot slutten av kampen var Bayern München godt fornøyde med resultatet og bare surfet videre. Likevel rett før slutt var det Sandro Wagner som fastsatte sluttresultatet til 4 – 1.

Bayern Münchens har vunnet det tyske mesterskapet 28 ganger og nå kan feiringen begynne:

Sjekk ut oddsen i neste kamp

Augsburg – Bayern München 1-4
Bundesliga
18′ 1-0 Niklas Süle
32′ 1-1 Corentin Tolisso
38′ 1-2 James Rodriguez
62′ 1-3 Arjen Robben
87′ 1-4 Sandro Wagner