Matt O'Riley med norsk bestefar er svært ettertraktet av flere storklubber.

Liverpool, Manchester United og Arsenal sikler på midtbanespilleren.

Den danske U21-landslagsspilleren Matt O’Riley har gjort kometkarriere, og nå er han angivelig svært ettertraktet av flere større europeiske klubber.

For ifølge ESPN er klubber som Liverpool, Manchester United og Arsenal interessert i spilleren med engelske, norske og danske aner.

21-årige O’Riley gikk så sent som i januar fra MK Dons til Celtic for omtrent 17 millioner kroner, og har siden den gang spilt veldig bra for det skotske storlaget.

Les: Casemiro får legendarisk draktnummer

Celtic vil svært gjerne beholde 21-årigen, men hvis det kommer et bud på størrelsesorden 170 millioner kroner, så vil klubben være fristet til å selge.

ESPN skriver samtidig at det er mest sannsynlig at klubber som Newcastle og Leicester også vil gjøre et fremstøt denne sommeren.

O’Riley har kommet inn på den danske U21-landslaget i år, selv om han også har norske og engelske aner. Matt O’Riley har norsk bestefar og dansk mor.

Han står dermed fritt til å velge selv hvilket land han vil representere på A-landslagsnivå.

Matt O’Riley har flere ungdomslandskamper for England, men valgte altså Danmark på U21-nivå hvor han står bokført med 4 kamper og 1 mål.