Brede smil i sommer da Casemiro ble presentert på Old Trafford. (foto: united, twitter)

Casemiro står foran sin Manchester United-debut. Nå har klubben bekreftet draktnummeret.

I morgen kan Casemiro få sin debut for Manchester United, når Southampton er motstander i Premier League. Nå har klubben offentliggjort draktnummeret til brasilianeren.

Casemiro får draktnummer 18, en drakt som den brasilianske midtbanespilleren skal trekke over hodet mange ganger, når han nå skal representere Manchester United.

Dette har klubben offentliggjort i dag.

Draktnummer 18 er et nummer, som er blitt legendarisk i Manchester United, da ikonet Paul Scholes opptrådte med dette nummeret i mange år.

Les: Premier League-storklubber står i kø for spiller med norske aner

Nettopp Scholes er en spiller som Casemiro har sett opp til i flere år:

– Han er en spiller som var liten, men han var en fighter og han ga alt på banen. Pasningene hans over 50 til 70 meter var utrolige, forteller brasilianeren til klubbens hjemmeside.

Det er usikkert om brasilianeren har valgt draktnummer 18 på grunn av Paul Scholes, men det er lett å tenke seg det.

Gjennom Manchester Uniteds Premier League-historie er det kun fem spillere som har ikledd seg drakt med nummer 18. Darren Ferguson og Simon Davies kom før Paul Scholes, mens Ashley Young og Bruno Fernandes har båret nummeret siden.

Les: Mareritt-gruppe for Bodø/Glimt

Hos Real Madrid spilte Casemiro i en kort periode med nummer 18 på klubbens andrelag, men for førstelaget har han hatt draktnummer 14.

Manchester United spiller i morgen i sin nye grønne tredjedrakt mot Southampton. Så gjenstår det å se om vi får se spiller nummer 18.