Mwepu. (foto: brighton, twitter)

Det er lett å si at fotball ikke er alt og at helsa er viktigere, men når du har brukt store deler av ditt 24-årige liv på å følge drømmen, spiller i Premier League og på landslaget, da er det mer enn bare fotball.

Enock Mwepu ble hentet til Brighton i 2021 fra RB Salzburg og har vært på banen i 27 kamper for klubben. Denne sesongen begynte det bra for 24-åringen med spilletid i seks PL-kamper, på mandag ble det kjent at den sentrale midtbanespilleren tvinges til å legge opp.

LES: Klopp kan glemme Luis Diaz

-Vi er knuste på vegne av Enock Mwepu… Han har sett en lovende karriere blitt over i ung alder, kommer det fra Brightons styreleder Tony Bloom.

Ifølge klubben ble det oppdaget en hjertefeil hos Mwepu da han ble syk under en flyreise på vei til spill for det zambiske landslaget. Det viste seg at det er en arvelig hjertefeil som tvinger 24-åringen til å stanse karrieren med øyeblikkelig virkning.

Trist, men samtidig er det godt at hjertefeilen ble oppdaget før det var for sent. Vi ønsker Mwepu lykke til videre på reisen.