Hazard i en av sine mange sportsbiler. (foto :Hazard, twitter)

I juli var Hazards sportslige mareritt over. For Real Madrid var det også en lettelse å slippe å lønne klubbhistoriens dyreste flopp. Den tidligere belgiske superstjerna lot kontrakten med Real løpe ut uten hastverk med å bestemmes seg for veien videre. I Premier League jobbes det hardt hos Roy Hodgson og gjengen for å få Hazard til en siste dans i Premier League, men det ser ut til at to andre alternativer frister mer.

Hazard har bevist han var som skapt for verdens tøffeste liga, ifølge Footballtransfers har Crystal Palace et tilbud til belgieren om en sesongavtale med lønnsstruktur pay-as-you-play. Med andre ord vil Hazard belaste Palace-regnskapet med en lav fastlønn, der utgiftene med å ha Hazard i troppen øker i takt med spilletid og prestasjoner.

LES: Marca: United har kontaktet tidligere Chelsea-stjerne med tilbud om å redde situasjonen på venstreback

Ifølge Foot Mercato har Hazard fortsatt ikke bestemt seg hva som skjer videre, men det er to alternativer som står på topp for 32-åringen: Legge opp, eller ta en siste runde i tyrkisk liga. Foot Mercato hevder det er interesse fra flere av de største klubbene i Tyrkia, Hazard skal ha vært i samtaler om en potensiell overgang til Süper Lig.

LES OGSÅ: Nytt kreativt bud på superspissen Muani

Da venter vi spente på avgjørelsen.