Neymar med ryggen til

Det er ingen hemmelighet at London-klubben er på jakt etter en kantspiller denne sommeren, og har blitt linket til flere ulike alternativer. Nå skal Chelsea være i dialog om en oppsiktsvekkende overgang for Neymar!

I følge GOAL er PSG villig til å la brasilianeren dra i løpet av sommerens overgangsvindu hvis et akseptabelt bud kommer på bordet.ånd

LES: Liverpools argeste rivaler vil ha Klopps høyre hånd

De franske mesterne har allerede offentliggjort denne informasjonen, og hvis noen ønsker å gjøre et forsøk på 30-åringen, er tiden inne nå.

En av klubbene som angivelig er interessert er Chelsea, melder Todofichajes. Thomas Tuchel har allerede jobbet med Neymar i Paris og vet hva han får.

Chelsea har allerede uttrykt interesse for å signere både Ousmane Dembele og Raheem Sterling denne sommeren, opplyser Daily Mirror, men med stor usikkerhet knyttet til begge disse avtalene, kan Neymar bli et bedre og større navn på Stamford Bridge.

SISTE: Manchester City veldig nær ny signering

Ifølge Todofichajes vil det i første omgang dreie seg om en låneavtale med en kjøpsopsjon, og en kontrakt til en verdi av €50 millioner.

30-åringen vil være åpen å dra til Premier League-statene, om PSG vil, men da må nok franskmennene belage seg på å dekke deler av hans astronomiske lønn.