Skal "hjem" for å finne formen.

Ronaldos kontrakt i Manchester United ble nylig avsluttet kort tid etter at han deltok i et eksplosivt intervju med Piers Morgan.

Newcastle skal ha kommet med et konkret tilbud for å signere Cristiano Ronaldo.

Den portugisiske kapteinen kritiserte en rekke ansatte i Manchester United, inkludert manager Erik ten Hag, noe som førte til at hans kontrakt ble sagt opp.

LES: Ten Hag og Howe får tøff konkurranse om ettertraktet spiss!

De fleste klubber i England vil tenke seg om to ganger før de tar en sjanse på Ronaldo etter den høsten han har hatt på Old Trafford, men informerte Di Marzio har hevder at Premier League-klubben har kommet et tilbud til 37-åringen.

Klubbdirektør Amanda Staveley, Mehrdad Ghodoussi (til venstre) og Eddie Howe er villige til å satse på Ronaldo

«Cristiano ønsker å bli i Europa, men han har ikke mottatt noen konkrete tilbud fra europeiske klubber. Bare fra Newcastle, men tanken var at han kunne spille der til juni, for så å gå til Al-Nassr. Men jeg tror den avtalen er gjort,» sa Di Marzio, i samtale med nederlandske Soccer News.

Newcastle kan ikke tilby Ronaldo Champions League denne sesong, som står høyt på ønskelista hos den tidligere storscoreren.

SISTE: Manchester City går for kostbare engelske VM-stjerner

Etter at Newcastle nylig ble overtatt av saudiske milliardærer, har de nå økonomiske muligheter til å hente en spiller som Ronaldo.

Klubben vil utvilsomt ønske å bygge sitt image så vel som troppen, og Ronaldos status kan være verdt mye for en klubb som Newcastle.