Nicolo Zaniolo

Jesse Marsch og Leeds jakter nå de siste brikkene som må til for å frigjøre seg det klamme taket til nedrykksstreken og bygge en tropp som ikke havner i samme situasjon neste sesong. I Roma tripper en svært misfornøyd 23-åring og skriker etter å forlate den Evige Stad.

Nicolo Zaniolo har de siste årene vært en av de fremadstormende italienske angrepsspillerne, debuten på det italienske landslaget kom allerede i 2019 (totalt 11 landskamper, 2 scoringer). Nå har det buttet skikkelig i Roma.

LES: Sean Dyche har pekt ut spillerne han ønsker seg i dag

Den offensive midtbanespilleren har etter 124 kamper i Roma-drakta (24 scoringer, 18 assists) gjort seg skikkelig upopulær blant supporterne. 23-åringen holder ikke tilbake det sterke behovet til å forlate klubben, Mourinho holder heller ikke tilbake hva han mener om spilleren.

Denne uken gikk Mourinho ut og sa at Zaniolo blir – dessverre. Fremstøtene for å selge Zaniolo har ikke lykkes, selv med interesse fra AC Milan. Flere Premier League-klubber har også meldt seg på uten at det har kommet konkrete henvendelser Roma kan leve med. Før nå.

LES OGSÅ: Slår kjøpsrekorden satt da Jack Grealish gikk til Manchester City

Ifølge Calciomercato har Leeds nå sendt et bud på Zaniolo der det er snakk om leieavtale ut sesongen med kjøpsopsjon etter et visst antall spilte kamper.