Isco så barsk ut i Real-drakta. (foto: isco, instagram)

Han har spilt store deler av karrieren hos Real Madrid og vært med på å vinne alt, inkludert Champions League – 5 ganger. I sommer ble det klart for exit for den fortsatt unge Isco, men overgangen fra kongeklubben har vært alt annet enn en suksess.

Den offensive midtbanespilleren signerte med Sevilla i sommer, 19 kamper senere ble kontrakten til Isco opphevet i desember. En vrien situasjon for spanjolen, men det er jobbet godt i kulissene. For ifølge tyske Sky Sports skal Isco inn og kjempe om tittelen i Bundesliga. Legesjekk gjennomføres på tirsdag, så signeres kontrakt med Union Berlin.

LES: Premier League-klubb fyrer av bud på utstøtt angrepsspiller

Hovedstadsklubben ligger ett fattig poeng bak Bayern München på Bundesliga-tabellen og lukter mulighet til å nekte giganten tittelen, for første gang på et tiår.

(fra transfermarkt)

Sky Sports hevder kontrakten gjelder til slutten av 2024, med opsjon på ytterligere en sesong. Dette høres ut som en glimrende mulighet for Isco å reise seg igjen. Bundesliga bør passe den briljant tekniske spilleren perfekt, vinner Union Berlin tittelen, blir dette en historisk begivenhet for klubben.

LES OGSÅ: Slår kjøpsrekorden satt da Jack Grealish gikk til Manchester City