Enzo Fernandez har fortsatt noen få ledige kvadratcentimenter til nye tatoveringer. (foto: Chelsea)

Mens vi venter på Enzo Fernandez, fortsetter Chelsea på sin kronglete ferd mot å finne tilbake til trener, spillere og spill som bringer klubben tilbake på topp fire i Premier League og til premiebordet i de største konkurransene. Argentineren ble kjøpt fra Benfica til ny rekord i Premier League på rundt 121 millioner euro. Nå går 23-åringen ut og forteller Chelsea-supporterne han håper de snart vil se formen som gjorde ham til verdensmester for Argentina og VMs beste unge spiller.

Når en noen-og-tjue-år ung spiller signeres for 1,4 milliarder kroner og hentes til ny liga, tilpasses ikke forventningene. Enzo Fernandez gikk på en skikkelig smell da han gikk fra status som den neste store argentinske verdensstjernen til flopp-merkelapp i Premier League.

LES: Sky Sports: Premier League-klubber slipper ikke unna poengstraff

Nå har Fernandez tilpasset tempoet og intensiteten i Premier League bedre en Mudryk, men argentineren er fullt klar over at han ikke gir Chelsea-supporterne det de så i VM.

-Jeg prøver å komme dit, til den versjonen av meg som du så i VM. Jeg vil føle meg som den Enzo som spilte i VM. Jeg vil tilbake dit. Jeg føler meg bra, blir bedre for hver dag, men jeg føler fortsatt ikke at jeg er 100 prosent. Jeg tilpasser meg fortsatt og føler meg fortsatt ikke helt meg selv, men jeg prøver å komme dit så raskt som mulig og jobber hardt hver dag for å gjøre det, sier argentineren til klubbens hjemmeside.

ENGELSKE KLUBBER: Agent varsler Arsenal-mål er klar hvis suksesstrener Ruben Amorim forlater klubben

Chelsea-supporterne skal ikke tvile på at Enzo spiller med hjertet utpå drakta.

-Kanskje personlig er jeg fortsatt ikke 100 prosent og føler ikke at jeg har vist potensialet mitt, men utover det elsker jeg å være i en så stor klubb som Chelsea, og nyte Premier League hver helg med fansen som er så lidenskapelig. Jeg elsker å være her, avslutter Premier League-historiens dyreste spiller.

Alt du trenger å vite: Chelsea – Everton