Gennaro Gattuso on fire - always.

Laurent Blanc som tidligere har ledet Paris Saint-Germain og det franske landslaget har definitivt ikke fått det til å svinge for Lyon. Fra å alltid befinne seg i det minste på øverste halvdel av tabellen leder Blanc et lag helt uten selvtillit.

Lyon har et poeng etter fire kamper og ligger helt sist på en 18.plass.

Les: Lurer på å ansette Ralf Rangnick

Så aktive som klubben er i sin søken etter en ny manager vet alle det kommer et skifte veldig snart. Ligue 1-jumboens nåværende manager Laurent Blanc henger løs etter å ha startet sesongen med ett poeng på fire kamper.

Gennaro Gattuso har vært uten treneroppdrag siden han ble sparket av Valencia i slutten av januar. Nå kommer informasjon som sier at den 45 år gamle italieneren er aktuell for en ny klubb.

Foot Mercato uttaler at Gattuso kan ta over slitende Lyon.

Les på Popidol: Drake kjeder Derrick Rose så mye at han begynner å spille sjakk… midt under en konsert!

Thiago Motta (Bologna), Paulo Fonseca (Lille), Will Still (Seims) og Julen Lopetegui (tidligere i Wolverhampton) har også blitt koblet til Lyon nylig. Tidligere Chelsea, Brighton og Östersunds FK-manager Graham Potter skal ha gått noen runder med klubben for så å ha avvist oppdraget. – Graham Potter er nå i dialog om den snart ledige jobben som manager for Rangers.

Tidligere har Gennaro Gattuso hatt ansvaret for blant annet Napoli, AC Milan, Pisa og Palermo.