"Pogba du bør lytte til moren din, hun vil ikke ha deg her. Det gjør ikke vi heller!"

Alle historiene og verdens kjipeste agent er i ferd med å ødelegge for den franske superstjernen Paul Pogba. Midtbanespilleren er for dyr for Juventus og han er ikke spesielt populær verken hos Manchester United eller hos trolig kjøper Paris Saint-Germain fansen.

Som et svar på ryktene om et nært forestående kjøp av Paul Pogba har franske fans i kjent stil reagert.

Les: Denne gangen sier Arsene Wenger ja takk!


Har hengt opp anti Paul Pogba banner utenfor stadion!

Hvis Paul Pogba ikke forlenger oppholdet på Old Trafford ut over sin nåværende kontrakt, vil United selge ham i overgangsvinduet, i stedet for å la ham gå gratis om et år.

PSG er interessert og er angivelig klar til å tilby 50 millioner pund for 28-åringen, som antas å være «åpen» for overgangen

På et banner utenfor klubbens Parc des Princes stadion, satt opp av engasjerte fans står det «Pogba du bør lytte til moren din, hun vil ikke ha deg her. Det vil ikke vi heller!»

Les: Ønsker Sørloth samtidig som de selger Hauge

Et annet banner, med samme budskap, ble satt opp utenfor klubbens treningsbane i Saint-Germain en Laye.

Pogba en Marseille -fan, og det er sannsynligvis en grunn til at fans ikke vil at midtbanespilleren skal komme.

Som ung spilte han for Le Havre, før han flyttet til United i en alder av bare 16 år i 2009.

Pogba kom tilbake til United i 2016, etter fire år med Juventus, men tiden hans i Premier League har vært full av kontroverser og kritikk.

Agenten hans Mino Raiola hevdet midtbanespillerens tid i United var over forrige sesong.

Etter det ble Pogbas form bedre, og det så ut til at han kan ende opp med å signere en ny kontrakt med klubben. Nå ser det ut til at Raiolas ord tilbake i desember var verdt sannheten.

PSG har allerede hatt en stor sommer i overgangsvinduet, og har signert Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos og Georginio Wijnaldum alle på gratis overganger, de har brukt 54 millioner pund på en Achraf Hakimi fra Inter Milan.